Jdi na obsah Jdi na menu

Druhy masáží

 Klasická masáž - Klasická masáž je vhodná zejména pro uvolnění svalů a kloubů celého těla, jejich rehabilitaci a lepší regeneraci.Rekondiční a regenerační masáž se může provádět celková s přiměřenou intenzitou, s ohledem k potřebám zákazníka a s možností zaměřit se na problematické partie. Velmi častá je částečná masáž konkrétních partií, které vyžadují péči – nejčastěji záda a šíje (bolesti zad a krční páteře jsou v současné době asi nejčastější ze všech pohybových obtíží).Vzhledem k použití specifických aromaterapeutických olejů je účinek masáže ještě dále prohlouben.

 Čokoládová masáž - Čokoládová masáž je výborná procedura pro dobrou náladu a krásnou pokožku. Čokoláda se svým obsahem vitamínů, minerálů, aminokyselin a antioxidantů vyživuje pokožku a celkově detoxikuje. Čokoláda dokáže v mozku stimulovat tvorbu „hormonů štěstí“ – serotoninu, dopaminu a endorfinů. Máte-li občas neodolatelnou chuť sníst tabulku čokolády neposezení (hořčík a vápník umějí snižovat stres), zkuste přijít na masáž.

 

 Lymfodrenáž - Lymfodrenáž je speciální léčebná metoda, za pomocí které se podporuje vyplavování odpadních látek z těla. Jedná se tedy o prostředek detoxikace. Díky lymfodrenáži můžeme z těla dostat nahromaděné toxické látky, které jsou jinak pro tělo škodlivé. Dalším důležitým aspektem lymfodrenáže, je urychlení toku lymfy mízním řečištěm a podpora látkové výměny organismu. Lymfodrenáž významným způsobem podporuje imunitní systém. V dnešní době se hojně využívá spíše ke kosmetickým účelům, například významně napomáhá k odstranění celulitidy. Další nespornou výhodou je, že lymfodrenáž napomáhá k zlepšení metabolismu a zlepšení fyzické kondice, což může vést k úbytku váhy.

 

 Thajská masáž -Thajská masáž je metodikou práce s tělem spojující prvky akupresury a jógy. Pro velké množství protahovacích manévrů se často používají popisy jako „aplikovaná hatha jóga“ či reklamní název „jóga pro líné“. Termín, popisující umění thajské masáže obraznou formou, je „jógová masáž “.

 

 Medová masáž - Při medové masáži působí léčivá síla včelího medu pokožkou přímo na organismus. Přes reflexní zóny zad stimuluje medová masáž činnost orgánů těla a může se podílet i na jejich vyléčení, silně oživuje celý organismus. Je vhodná při velkém počtu civilizačních chorob. Obnovuje přirozenou detoxikační schopnost organismu.